HU | EN | DE | IT
SZÁLLODA    SZOBÁK    ÁRAK, AJÁNLATOK    WELLNESS    ÉTTEREM    RENDEZVÉNY    LÁTNIVALÓK    GALÉRIA    KAPCSOLAT

Fogfehérítés

Az elszíneződött fogak kifehérítése mára a fogászati rendelő mindennapos rutin feladatai közé tartozik. A fogfehérítés teljesen biztonságos kozmetikai beavatkozás, köszönhetően az évről évre egyre tökéletesebb fogfehérítési rendszereknek.

Fehéríteni csak a fogállományt lehet, a töméseket, koronákat, fogpótlásokat nem! Ilyenkor a fehérítési procedúra végén a töméseket ki kell cserélni az új árnyalatnak megfelelően. A fehérítési folyamat előtt szükség van egy teljes körű szájhigiéniai kezelésre, melynek során a fogra lerakódott minden anyagot (plakkot, fogkövet) és eltávolítható elszíneződést leszedünk.

A fehérítő sín elkészítéséhez lenyomatott veszünk a fogakról, mely alapján a fogtechnikus egy nagyon pontosan illeszkedő lágy műanyag sínt készít. Nagyon fontos a sín pontos applikációja illetve kiterjesztése, hiszen a zselének csak a fogakkal szabad érintkeznie az ínnyel nem. Ebbe a hajlékony formába kell behelyezni a fehérítő zselét, így kell felhelyezni a fogsorra. Célszerű éjszaka használni, fontos az, hogy legalább 3-4 órát folyamatosan a helyén maradjon. A sínek használatát és a gél pontos adagolását részletesen megbeszéljük pácienseinkkel. A fehérítő gélek különböző töménységűek. A töményebbek természetesen gyorsabban hatnak, de a kezelést követő fogérzékenység nagy mértékű.

Ezért mi inkább a kisebb töménységű, lassabb hatású, ám csekély utóérzékenységet kiváltó zselét alkalmazzuk elsősorban. A rendelőben történő fogfehérítéssel 1-2 óra alatt is elérhető a kívánt hatás, de az a fent említett hatással is jár. A normál (10-15%) töménységű fehérítőnél ez a negatív hatás általában nem jelentkezik. Ez a zselé az otthoni használatra alkalmas, és kb. 8 éjszaka alatt érhető el a kívánt hatás. Az így elért fehérség nagyjából 2-3 évig kitart.


 
 
Szobafogalás / ajánlatkérés
Érkezés időpontja
Éjszakák száma
Vendégek száma
Felnőtt
Gyermek
(0-2)
év
(2-6)
év
(6-14)
év
Szolgáltatások
 
A hotel vendégei részére térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások a következőek:

» Jakuzzi, finn- és infra szauna, cardio gépek, Kneipp taposó a wellness központban
» Kinti nyitott medence, napozóterasz használata (májustól-szeptemberig)
» Fürdőköpeny
» Arborétum látogatása
» Kültéri ping-pong
» Parkoló

» WIFI
» Széfhasználat a recepción
 
  Költségtérítéses szolgáltatások:
 
» Gyógy- és relaxáló masszázsok
» Hidegterápia
» Sókamra
Hotelstars

 
 
 
Bassiana Hotel & Étterem, Bassiana Dental Sárvár
KÉPGALÉRIA

OLDALTÉRKEP

Google Map Facebook
ELÉRHETŐSÉGEK


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

feliratkozás | leiratkozás
Copyright © 2014. Hotel Bassiana - Katavics Kft. All rights reserved. | Adatvédelmi tájékoztató