HU | EN | DE | IT
SZÁLLODA    SZOBÁK    ÁRAK, AJÁNLATOK    WELLNESS    ÉTTEREM    RENDEZVÉNY    LÁTNIVALÓK    GALÉRIA    KAPCSOLAT

Teljes fogatlanság esetén

  1. Egyszerűbb esetben: Teljes alsó-felső műanyag alaplemezes fogsor készíthető
  2. Komplikáltabb esetben: A kivető fogsor implantátumokkal fixálható. A fogsor ugyan tisztításhoz el kell távolítani, de egy speciális finommechanikai eszköz segítségével az implantátumokra pattintható, mely kiváló rögzítést biztosít.
Rendelőben készülő ideiglenes fogpótlás – hídcsere, koronaelőkészítés alkalmával Rövidebb kezelési idő esetén készítjük – egy-két hét időtartamra. A kezelés végén az ideiglenes koronát az orvos a szék mellett el tudja készíteni, majd felragasztani. Így a páciensnek egyetlen percre sem kell a rendelőt „fog nélkül” elhagynia. Az ideiglenes fogpótlás a lecsiszolt, érzékeny fogfelszínt is megvédi, így az kevésbé lesz érzékeny a kezelés után. Az implantátumok mind az egyes fogak, mind a nagyobb foghiányok ellátásánál biztos pilléreket alkotnak, melyeken koronák és hidak biztonsággal és szilárdan elhelyezhetők. Teljesen fog nélküli betegeken is lehet az implantációval segíteni. Megfelelő számú implantátum pillér elhelyezésével lehetővé válik a protézisek szilárdan ülő rögzítése

Előnyei:
  • Hosszútávú kutatások szerint az implantátumok több mint 95%-a sikeres.
  • Amikor csak egy vagy két fog hiányzik nem szükséges ép fogak lecsiszolásával hidat készíteni.
  • Rágófog hiánya esetén kivehető részleges műfogsor helyett rögzített pótlás, híd készíthető.
  • Fogatlanság esetében már kisszámú implantátummal olyan műfogsor készíthető, amely nem mozdul el rágás és beszéd alatt. A foghiányos állcsontgerinc állapotától függően, adott esetben több implantátum behelyezésével akár híddal is pótolhatók a hiányzó fogak.
  • Megelőzi a fogelvesztés után elkerülhetetlen csontleépülést.

Minden esetben készül röntgenfelvétel. Amennyiben szuvas fogak vannak a szájban, vagy fogágybetegség áll fenn, ezeket a műtét előtt meg kell gyógyítani. Ha szükséges, modern eljárásokkal a csont mennyiségét is meg lehet növelni. Vannak olyan betegségek, melyek megfontolás tárgyává teszik az implantációt (pl. cukorbetegség, vérzékenység, biz. csontbetegségek). Maga a beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik. Nyálkahártyametszés után szabaddá válik az állcsont, amiben az implantátum számára megfelelő helyet alakítunk ki, behelyezzük a műgyökeret, és a sebet összevarrjuk. Az implantátum így befedve gyógyul 3-6 hónapig. Ez alatt az implantátum becsontosodik (az implantátumra ránő a csont és ezáltal rögzül). A gyógyulás ideje alatt ideiglenes pótlás is viselhető. A műtét után kisebb arcduzzanat előfordulhat, de nagyobb fájdalomtól nem kell tartani.

Kedvezmények

A Hotel Bassiana**** Dental által igénybe vehető fogászati kezelés és számos szolgáltatás mellett, jelentős kedvezményt kínál Vendégei számára a szálloda, melyek a következők:
  • 3.990 EUR kezelés fölött, nincs szállásdíj, illetve a kísérő Vendég számára a szálloda 50%-os kedvezményt biztosít a szobaárból.
  • Abban az esetben, ha az előbb említett kezelés 2.990 EUR fölötti összeg, akkor a szállásdíj árából 50% kedvezményt biztosít a szálloda, mely a kísérő számára 75%-os lesz.
A szálloda különösen nagy odafigyelést mutat a fogászati kezelést igénybe vevő páciensei felé, mely a gasztronómiai ajánlataikban mutatkozik meg leginkább. Ugynakkor lehetőség nyílik az érzékenyebbek számára az egyszerűbb, kíméletesebb ételek fogyasztására és összeállítására. Ezzel is megóvva a kezelés hatásosságát, ám nem megfeledkezve a pihenés és kikapcsolódás élményéről sem.

Reptér - BassianaDENTAL, BassianaDENTAL - Reptrét traszfert biztosítunk.


 
 
Szobafogalás / ajánlatkérés
Érkezés időpontja
Éjszakák száma
Vendégek száma
Felnőtt
Gyermek
(0-2)
év
(2-6)
év
(6-14)
év
Szolgáltatások
 
A hotel vendégei részére térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások a következőek:

» Jakuzzi, finn- és infra szauna, cardio gépek, Kneipp taposó a wellness központban
» Kinti nyitott medence, napozóterasz használata (májustól-szeptemberig)
» Fürdőköpeny
» Arborétum látogatása
» Kültéri ping-pong
» Parkoló

» WIFI
» Széfhasználat a recepción
 
  Költségtérítéses szolgáltatások:
 
» Gyógy- és relaxáló masszázsok
» Hidegterápia
» Sókamra
Hotelstars

 
 
 
Bassiana Hotel & Étterem, Bassiana Dental Sárvár
KÉPGALÉRIA

OLDALTÉRKEP

Google Map Facebook
ELÉRHETŐSÉGEK


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

feliratkozás | leiratkozás
Copyright © 2014. Hotel Bassiana - Katavics Kft. All rights reserved. | Adatvédelmi tájékoztató