Wellness

BODYLAB & BEAUTY

Kiszakadna a hétköznapok forgatagából a megújulás reményében? Exkluzív, természetközeli feltöltődésre vágyik? A megújult Hotel Bassiana**** különlegessége a testet és lelket egyaránt melengető BODYLAB program, amely széles palettán kínálja szolgáltatásait akár szállóvendégek, akár környékbeli látogatói számára: aromaterápias testtekercselés és fáslizás,  nyirokmasszázs, rádiofrekvenciás, mezoterápiás és ultrahangos arckezelések sokasága várja akár szingliként érkezne egy kis kényeztetésre, akár párjával egy közös romantikus programra! Az egészség a belső szépség!

 

Exkluzív arc- és testkezelések
Professzionális kozmetikumok
Alakformáló gépek a világ vezető márkáitól

 

Érdeklődés és bejelentkezés: +36 70 788 1188

E-mail: reservation@bassiana.hu

Dr. Life hullámmasszázs

A Dr. Life hullámmasszázs elve, hogy a végtagokra felhelyezhető kezelő egységekben a légkamrák egymás után történő felfúvódása folyamatosan váltakozó precíz masszázshatást, hullámmasszázs effektust idéz elő a szövetekben, utánozva ezzel a láb egészséges vérkeringéséhez szükséges “ izompumpát”. Egyre fiatalabb korban kezdődnek a vérkeringés károsodásával összefüggő problémák. Hosszú távon megjelennek az értágulatok, seprűvénák a boka körül a térdhajlatban és a combon. Ha szeretné megelőzni ezeket a problémákat vagy a már meglévő problémáktól megszabadulni, illetve ha salaktalanítás, karcsúsítás a cél, válassza a pozitív közérzetet biztosító szakszerű kezelést! Segítünk helyreállítani az alapvetően fontos élettani folyamatokat!

„Felfedeztem, hogy ha szeretem az életet, az élet viszontszeret.” – Arthur Rubinstein

Wiener Kosmetikum testkezelések

A hatékony testfáslizó kezelés az aromaterápia egzotikus módszerét ötvözi a fáslizás pozitív élettani hatásaival, amely a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő egyénileg kiválasztott illóolajok a test belső hőegyensúlyára hatnak, így a problémás területekről centimétereket veszíthet zsírbontással pontosan abból a régióból, ahonnan fogyni szeretne. A cél a szépségen túl az egészség is: salaktalanítás, feszesítés, méregtelenítés. A kezelés nem javasolt súlyos betegségek, diabétesz, keringési.- légzési,- szívproblémák esetén, terhesség, szoptatás és menstruáció ideje alatt. 14-féle fáslizó átitató, 11-féle aromaolaj, 17 féle elő,- és utókezelő anyag személyre szabottan.

„Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni!” – Coco Chanel

Vagheggi arckezelések

Engedje meg, hogy elvarázsolja a termékek finom illatvilágga! A termékválasztásnál az egyik fő szempontunk volt, hogy állatkísérletmentesek legyenek a kínált kozmetikumok, melyekkel szakembereink dolgoznak. A termékek természetes alapanyagok felhasználásával igyekeznek visszaállítani bőrünkön az életvitelünkből és a korunkból adódó külső körülmények hatásait. A bőrdiagnosztikát követően még egy arcmasszázs is megelőzi az effektív és eredményes kezelést. Ezután a komplex bőrelőkészítő fázis után indul a Vagheggi kezelés, amely személyre szabottan bőrfiatalító, mélyhidratáló, feszesítő, tisztító, revitalizáló, vagy akár több az egyben is elérhető!

„Habár senki sem tud visszamenni és újrakezdeni, bárki el tudja kezdeni most, hogy új befejezést teremtsen.” – Carl Bard

Vacuum 65 body

A Hotel Bassiana**** az egyetlen Magyarországi szálloda, amely a Vacuum 65 body természetes kezelését kínálja! A Szerbiából származó, naturális alapanyagokat használó, hagyományos és régi recepteket alkalmazó eljárás egyetlen alkalommal garantáltan akár 6,5 centimétert is formálhat az öt mért testterületről. Ez területenként akár 2,5 centimétert is jelenthet. A kezelés kiválóan alkalmas gyógyászati célokra: a sejtekben zajló anyagcsere folyamatokat felgyorsítja, a vérkeringést és a nyirokrendszert stimulálja, a bőr alatti szövetekben térfogat csökkenést eredményez. Kiválóan hat a női hormonháztartásra, így változókorban lévő hölgyek és hormonproblémákkal küzdők számára is alkalmazható terápiás módszer!

„Csak annak nincs ideje, aki nem tudja jól felhasználni.” – Gaspar Melchor de Jovellanos