Széchenyi 2020 $(document).ready(function(){ function head() { var headermagassag = $('.top_fixed_wrapper').height(); $("a#sz2020").css('top', headermagassag); } $(window).resize(function(){ head(); }); $(window).load(function(){ head(); }); });

Relax Sókamra

RELAX SÓKAMRA


A Himalája sóval felszórt, és sótéglákból felfalazott sókamránk különleges technikával épült szolgáltatás, melyben helyet kap a színek és a hangélmény gyógyító ereje is.

A kamrában különleges, bakteriológiailag rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik. Az ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített, állandó hőmérsékletű (20-22°C) levegő az egészségre előnyös negatív töltéssel bír, a szervezet számára fontos kémiai elemeket - jódot, káliumot, magnéziumot, kloridot, kalciumot, szelént és számos más hasznos anyagot tartalmaz. Az állandóan párolgó és újra lecsapódó só egy negatív iontöltést hoz létre, mely a szervezetet károsító pozitív töltéseket, (elektroszmog, dohányfüst) megköti, a szervezet egyensúlyát visszaállítja.

Sókamránk elérhetővé teszi az évezredek óta ismert, de feledésbe merült ősi gyógymódot, a sóterápiát, mely számos, gyógyszerrel nehezen kezelhető betegség javulását illetve az egészség megőrzését segíti.

Különlegessége, hogy ötvözi a só jótékony hatását szín- és hangterápiával: a beépített fénytechnika kihasználja a színek terápiás hatását, ugyanakkor a kezelés alatt hallható meditációs zene tökéletes ellazulást, kikapcsolódást biztosít.

Mire jó a sóterápia?
  • Inhalációval az alsó és felső légutakban fejti ki gyulladáscsökkentő, nyákoldó, görcsoldó hatását.
  • Felszakítja az idült hurutot, segíti a természetes légút-tisztítást.
  • Természetes antihisztamin, allergiás betegségeknél csökkenti a tünetek erősségét.
  • Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású, számos bőrbetegség gyógyítására alkalmazzák (pikkelysömör, ekcéma)
  • Védi a szervezetet az elsavasodástól, a vízterek normális megoszlásáért felelős.
  • Elengedhetetlen az idegrendszer, izomzat működéséhez, az idegimpulzusokat létrehozó elektromos áram só hiányában lehetetlen.
  • Fontos szerepe van a vérnyomás szabályozásában, szívérrendszer fenntartásában
  • Az immunrendszert erősíti

A 45 perces relax sóterápia ára: 3.000,-Ft,
gyerekeknek 6-14 éves kor között: 1.500,-Ft