Wellness

Bodylab & Beauty

A mai rohanó életvitelben egyre nagyobb figyelmet igényel testi-lelki egyensúlyunk megőrzése. A Hotel Bassiana**** ezt szem előtt tartva kínál különleges kezeléseket, melyek a természet erejét és a modern tudomány vívmányait egyesítik. A gondosan megtervezett kezelések célja a teljes testi és lelki megújulás, legyen szó relaxációról, szépségápolásról vagy egészségmegőrzésről. Tapasztalja meg a szakértő kezek gondoskodását, és fedezze fel, hogyan találkozik a korszerű gondoskodás a természet nyugalmával, hogy Ön új dimenziókat fedezhessen fel önmagában.

Dr. Life hullámmasszázs

A Dr. Life hullámmasszázs elve, hogy a végtagokra felhelyezhető kezelő egységekben a légkamrák egymás után történő felfúvódása folyamatosan váltakozó precíz masszázshatást, hullámmasszázs effektust idéz elő a szövetekben, utánozva ezzel a láb egészséges vérkeringéséhez szükséges “ izompumpát”. Egyre fiatalabb korban kezdődnek a vérkeringés károsodásával összefüggő problémák. Hosszú távon megjelennek az értágulatok, seprűvénák a boka körül a térdhajlatban és a combon. Ha szeretné megelőzni ezeket a problémákat vagy a már meglévő problémáktól megszabadulni, illetve ha salaktalanítás, karcsúsítás a cél, válassza a pozitív közérzetet biztosító szakszerű kezelést! Segítünk helyreállítani az alapvetően fontos élettani folyamatokat!

„Felfedeztem, hogy ha szeretem az életet, az élet viszontszeret.” – Arthur Rubinstein

Wiener Kosmetikum testkezelések

A hatékony testfáslizó kezelés az aromaterápia egzotikus módszerét ötvözi a fáslizás pozitív élettani hatásaival, amely a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő egyénileg kiválasztott illóolajok a test belső hőegyensúlyára hatnak, így a problémás területekről centimétereket veszíthet zsírbontással pontosan abból a régióból, ahonnan fogyni szeretne. A cél a szépségen túl az egészség is: salaktalanítás, feszesítés, méregtelenítés. A kezelés nem javasolt súlyos betegségek, diabétesz, keringési.- légzési,- szívproblémák esetén, terhesség, szoptatás és menstruáció ideje alatt. 14-féle fáslizó átitató, 11-féle aromaolaj, 17 féle elő,- és utókezelő anyag személyre szabottan.

„Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni!” – Coco Chanel

Arckezelések

Az arckezelések során vendégeink exkluzív, személyre szabott gondoskodásban részesülnek: kezeléseink nemcsak megszépítik a bőrt, hanem hozzájárulnak a frissesség, az egészség és a vitalitás megőrzéséhez is. A modern technológia és a természetes összetevők egyedülálló kombinációjával arckezeléseink hatékonyan veszik fel a harcot az idő jeleivel, miközben frissességet és ragyogást kölcsönöznek a bőrnek.

Masszázs

A masszázsok a testi és lelki felfrissülés legősibb formái közé tartoznak. A BODYLAB-ban alkalmazott masszázsok nemcsak ellazítják az izmokat, hanem mélyreható hatásuk révén megszüntetik a stressz és a fáradtság jeleit, miközben támogatják az általános egészségi állapot javulását. Akár relaxáló, akár terápiás jellegű masszázsról van szó, minden kezelésünk célja a teljes testi-lelki harmónia megteremtése.